15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB https://altinekin15temmuzsehitleriiho.meb.k12.tr
Adres : Ölmez Mh. 19058 Sok. No7 Altınekin/KONYA
VİZYON : Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı Yaratandan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
MİSYON : Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek, bir üst öğrenim kurumuna hazırlamak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Öğretim / Tekli
Saatler : 08:30-16:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce - Arapça
Isınma : Kalorifer (Kömür)
Servis : Okulumuza ulaşım Karatay Otobüs Terminali - Belh Kavşağı - Ankara Yolu güzergahı ve Otogar Kavşağı - Ankara Yolu güzergahı olmak üzere iki güzergahtan servisler aracılığı ile sağlanmaktadır. Ulaşım süresi 45-60 dakika arası sürmektedir.
Ulaşım : Belediyeye ait araçlar ve özel bir firmaya ait araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Ölmez Mahallesi 19058. Sokak No:7 Altınekin/KONYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezindedir. Konya il merkezine uzaklığı 65 km. dir.
Kontenjan Bilgileri : Okulumuz 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi ile aynı binada eğitim öğretim vermektedir.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :